BE
rssVind ons op:
Meer info gewenst? Bel 0478 68 65 01

Sponsors

Hoofdsponsor: Martens pils

Brouwerij Martens heeft, als familiebedrijf, een traditie van meer dan 255 jaar bier brouwen en daar zijn we bijzonder trots op. Al 8 generaties lang bedienen we onze klanten met kwalitatief hoogstaande producten en maximale professionaliteit. Onze rijke geschiedenis typeert ons, onze passie voor onze klanten en producten drijft ons. Innovaties in nieuwe technologieën, processen en producten staan centraal in ons dagelijkse handelen.

www.martens.be

Moët & Chandon

APK Group

APK Group is een bedrijvengroep die in staat is om mensen, bedrijven en overheden aan elkaar te linken. Dit alles door toekomstgericht en doordacht wegen aan te leggen en nutsvoorzieningen, netwerken en databekabeling te installeren. Ook het beheer van deze netwerken nemen we voor onze rekening. We doen dat op een voortdurend bijgestuurde, innovatieve manier en met respect voor ieder individu van welke origine ook. Onze medewerkers zijn ons menselijk kapitaal dat we koesteren als ons grootste bezit. Hen willen we graag alle kansen geven om efficiënter en slimmer te werken. We hebben respect voor mens en milieu en doen er alles aan om de hinder voor alle partijen minimaal te houden. Op vlak van energie zoeken we permanent naar energiebesparende maatregelen en processen, zowel voor onze eigen bedrijven als voor onze klanten. Kortom, wij timmeren voortdurend aan de weg van de smart connections.

www.apk.be

Raf Hendrikx

raf.hendrikx.mijntandarts.be

Geos Laboratories

H. Essers

Dit transportbedrijf werd opgericht in 1928 door Henri Essers en is intussen uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het vlak van transport en logistiek voor sectoren als chemie, farmaceutica/healthcare en kwalitatief hoogstaande goederen.

www.essers.com